Maltitaste-maltitolisiru valmistetaan maltoosisiirapin katalyyttisen vetytyksen tuloksena.
Se omaa alhaisemman glykeemisen indeksin verrattuna ruokosokeriin.
Alhainen kaloripitoisuus.
Ei jätä suuhun ei-toivottua makua.
Erinomainen lämpötilankestävyys.
Alhainen hygroskooppisuus.
Säätelee koostumusta, viskositeettia, kiteytymistä ja väriä.
Ei aiheuta hampaiden reikiintymistä.
Antaa täydellisen rapsahduksen purukaramellille.
Ei osallistu Maillard-reaktioon.
Sopii USP/EP/BP-standardien mukaisesti.
Käyttöalueet: suklaa, jäätelö, dieettituotteet, kakku, keksejä, makeisia, purukumia, energiapatukoita, alkoholittomat juomat, halva, hillo, levitettävä suklaa, wafelit ja leivonnaiset.
Pakkausmuoto: Tölkki, Tynnyri, Säiliö ja Flexi Tank.
Säilyvyysaika: 24 kuukautta.
Alkuperä: Turkki.